Ohjelmistoasiantuntijana integraatiokehitystiimissä työskentelet integraatioiden ja backend-kehityksen parissa osana SAFe-tuotetiimiä.

Onko olio-ohjelmointi sinun juttusi ja olet kiinnostunut integraatioista?

Laatu, potilasturvallisuus ja käyttäjäkokemus ovat ohjelmistokehitystyömme keskiössä. Integraatioiden lisäksi ohjelmistoasiantuntijana tehtäviisi kuuluu backend- ja tietokantakehitys. Työskentelemme SAFe-frameworkia soveltaen ja jatkuvasti toimintaamme parantaen. 

My+® ohjelmisto ratkaisuineen rakentuu Kuberneteksessa pyörivän mikropalveluarkkitehtuurin päälle. Teknologiastäkkiimme kuuluu Kotlin, TypeScript, Python, C#, Java, ja Intersystems IRIS, jota käytetään lääketieteen toimialalla. PostgreSQL on pääsääntöisesti käytössä oleva tietokanta. Integraatioissa meidän olennaisin työkalumme on tällä hetkellä Intersystems IRIS. 

Lue lisää tehtävästä ja lähetä hakemuksesi täältä.

Voisitko sinä olla tuleva kollegamme?

Etsimme tiimiin kahta uutta kollegaa ja toivommekin, että löydämme teidät jo pian näihin vakituisiin tehtäviin. Työkaveriksemme voit hakea 22.2.2024 saakka lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen edellä mainitun linkin kautta. Käymme hakemuksia läpi sekä jututamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odottele viime hetkeen asti, mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta.

Uutiset ja blogit