Töihin meille

Meillä on aito halu auttaa ja kehittyä niin yksin kuin yhdessä.

Hyvä elämä ei tarkoita vain hyvää työtä. Meillä määrität itse, millaista on sinun hyvä elämäsi. Meitä Mylabilaisia yhdistää avoimuus, yhteisvastuullisuus ja halu kehittyä. Tavoitteenamme on, että saat luoda itsesi näköisen tehtäväkentän ja uran. Voit tehdä juuri niitä sinua kiinnostavia asioita ja saat meiltä siihen tietoa ja kannustavaa tukea. Teemme yhdessä kivoja asioita, mutta emme sido sinua työpaikkarientoihin ja afterwörkkeihin. Olemme juuri niin hyvä kuin työntekijämme. Siksi palkkaamme motivoituneimpia asiantuntijoita, joiden taidot ja näkemykset yhdistämällä uudistamme alaa edelläkävijänä ja jotka kaipaavat aidosti merkityksellistä työtä. Tuemme hyvinvointiasi ja viihtymistäsi monilla tavoin ja tarjoamme kilpilukykyisen palkan (sekä pikkasen päälle). Erinomaiset työsuhde-etumme kattavat mm. hammas- ja erikoislääkäripalvelut sekä vapaa-ajan rientojakin kattavat vakuutukset. Voit pistäytyä meidän omalla kuntosalilla vaikka kesken päivän tai hypätä virtuaalijoogaan kotoa käsin. Meillä pääset tekemään työtä rennossa porukassa! Meille on myös itsestään selvää, että teet työt sinulle parhaiten sopivassa paikassa, kunhan välillä poikkeat Tampereella!

Sopisitko sinä joukkoomme?

Etsimme jatkuvasti meidän rentoon ja ammattitaitoiseen porukkaamme uusia tekijöitä, jotka kaipaavat aidosti merkityksellistä työtä. Me Mylabissa ajattelemme, että välittämällä tietoa, välitämme elämää. Meillä pääset syventämään ja kehittämään osaamistasi pitkäjänteisesti ja merkityksellisten ratkaisujen parissa. Työskentelemme usein tiimeissä ja meillä myös retroillaan sekä käytämme ketteriä menetelmiä töiden jouhevoittamiseksi. Tehtäväkuvat muodostuvat aina osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan ja niihin rakennetaan kehittymisen ja uuden oppimisen mahdollisuuksia. Mikäli haussa olevat tehtävät eivät täsmää osaamisprofiiliisi, voi jättää meille myös avoimen hakemuksen, niin osaamme olla yhteydessä sopivan paikan avautuessa

Tutustu avoinna oleviin tehtäviimme

Ohjelmistokehittäjiä – Frontend

Ohjelmistokehittäjiä – Backend & Full Stack

Palveluasiantuntija

Tutustu Mylabiin työpaikkana ja yrityksenä

Luotettava ja vakaa työnantaja

Mylab on ja pysyy. Olemme toimineet jo vuodesta 1987 ja tunnemme alan ja toimijat, kuin omat taskumme. Meitä on jo yli 100 hengen tiimi, joka vastaa terveydenhuollon laboratorioiden tietojärjestelmien kehittämisestä ja modernisoinnista. Olemme sitoutuneet suomalaisen terveyden ja hyvinvoinnin sekä asiakkaidemme toiminnan edistämiseen pitkäjänteisesti ja laadukkaasti.

Työpaikan lisäksi annamme sinulle:

Kilpailukykyisen palkan

Meillä pääset syventämään ja kehittämään osaamistasi

Useita urakehitysmahdollisuuksia Health tech alalla

Meillä etätyö on arkipäivää

Turvallinen ja tasa-arvoinen työyhteisö

Vaikka teemme tärkeää työtä, emme ole turhantärkeitä. Olemme avointa ja optimistista porukkaa. Meille on myös tärkeää, että sinulle jää aikaa myös itsellesi tärkeisiin asioihin. Yhteisömme koostuu niin asiakkaistamme, työntekijöistämme ja kumppaneistamme. Kuuntelemme ja ymmärrämme asiakkaidemme tarpeita osallistamalla heitä kehitykseen. Tunnemme toisemme hyvin ja haluamme luoda yhteistä suuntaa ja tahtotilaa toimialallamme.

Työajan vastapainoksi saat meiltä:

Kulttuuri- ja liikuntaedun (oma kuntosali)

Lounasedun ja seuraa

Joustoa vaikka talon rakentamiseen tai opiskeluun

Extra lomapäiviä työssäolovuosista

Innovatiivista health tech kehittämistä

Me puhallamme yhteen hiileen ja kehitämme uusia tuotteita, integraatiorajapintoja ja sovelluksia paremman terveydenhuollon tarpeisiin. Käytössämme on ketterät menetelmät ja suunnittelusprintit, joiden avulla saamme nopeasti palautetta ja tukea kehittämistyömme tueksi. Pidämme asiakkaidemme ratkaisut ajantasaisena ja huomisen vaatimuksiin vastaavina.

Työpanoksen vastapainoksi saat meiltä:

Mahtavat ja ammattitaitoiset työkaverit

Järvinäköalan ja parkkipaikan

Tarvittavat työkalut ja vermeet (myös kotikonttorille)

Tutustu tuleviin työkavereihisi

Mylab people

Polku uuteen työhön

Uuden alan oppiminen on ollut antoisaa ja olen iloinen siitä, saan olla mukana kehittämässä tiimin toimintatapoja.

Leena Hallikainen, palveluasiantuntija

Lue lisää

Mylab people

Analyyttinen kokonaisuuksien hahmottaja

Nautin haasteiden ratkomisesta yhdessä muiden kanssa. Onnistumisista ja pettymyksistä selvitään yhdessä.

Heikki Veinola, Palvelujohtaja

Lue lisää

Mylab people

Merkityksellistä työntekoa

Minua motivoi paljon, kun tiedän, kenelle työtäni teen. Täällä tunnen tekeväni jotain tärkeää ja merkityksellistä.

Hanne Kankaanranta, Käyttöliittymäsuunnittelija

Lue lisää

Mylab people

Uuden oppimista

Antoisinta on se, ettei mikään päivä ole samanlainen kuin eilinen.

Marko Harjuketo, palveluasiantuntija

Lue lisää

Mylab people

Leena Hallikainen

palveluasiantuntija

Mikä on tehtäväsi Mylabilla? Milloin aloitit tehtävässä?

Työskentelen asiakastukitiimissä, jossa ratkomme asiakkailta tulevia tukitapauksia. Viestintä tapahtuu pääosin sähköisesti, mutta välillä kysymme lisätietoja puhelimitse. Osan tukitapauksista ratkaisemme tuessa, joihinkin tarvitsemme sovellusasiantuntijan apua. Aloitin täällä huhtikuun puolivälissä.

Mitä olet opiskellut ja missä työskennellyt ennen Mylabia?

Tulin tänne Accountorilta maksuliikennetuotepäällikön pestistä. Ehdin työskennellä siellä 13 vuoden ajan. Sitä ennen asuin Imatralla ja olin Stora Enson talouspuolella laskenta-analyytikkona. Näiden tehtävien välissä muutin Tampereelle ja suoritin ammattikorkeakoulussa tradenomin tutkinnon.

Miksi halusit töihin juuri tänne?

Ystäväni vinkkasi mahdollisesta työpaikasta Mylabilla. Olin juuri irtisanoutunut edellisestä työpaikasta, jossa olin ollut pitkään. Laitoin heti viestiä, ja asiat etenivät nopeasti. Sain jo puhelimessa hyvän kuvan sekä yrityksestä että esimiehestä.

Miten olet viihtynyt ja onko työ vastannut odotuksia?

Olen viihtynyt ihan hyvin ja työ on vastannut odotuksiani. Saan työskennellä mukavassa ja osaavassa tiimissä hyvän esimiehen alaisuudessa. Koska ala on minulle uusi, oli alku vaikeaa, sillä termistö ja ohjelmistot vaativat perehtymistä. Pikkuhiljaa olen päässyt sisälle uuteen maailmaan. Entinen työni meni jo rutiinilla, joten uuden oppiminen on ollut antoisaa. Olen iloinen siitä, saan olla mukana kehittämässä tiimin toimintatapoja.

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Usein herään aamulla jo viiden maissa ja juoksen puolen tunnin lenkin innokkaan bretonin kanssa. Nautin liikunnasta. Olen ajatellut palata kestävyysjuoksun pariin, sillä harrastus on ollut tauolla. Käyn jumpassa ja stepissä, mutta minut voi löytää myös sohvalta telkkaria katsomasta tai kirjaa lukemasta. Haaveilen maratonikuntoon pääsemisestä.

Mylab people

Heikki Veinola

Palvelujohtaja

Täynnä energiaa uuteen tehtävään

Heikki Veinola, 52, aloitti Mylabin palvelujohtajana ja johtoryhmän jäsenenä toukokuussa 2020. Heikki Veinolalla on hyvä fiilis, sillä hän aloittaa pian työskentelyn yrityksessä, joka on entuudestaan tuttu ja hyvämaineinen. Henkilöt Mylabilla ovat tuntuneet hänen mielestään todella mukavilta ja yhteistyö sujuvalta. Veinola näkee uuden tehtävänkuvansa Palvelut-osaston johtajana monipuolisenaHän haluaa tukea ihmisiä palvelutehtävissä niin, että asiakkaat ovat tyytyväisiä.
 Nautin haasteiden ratkomisesta yhdessä muiden kanssa. Onnistumisista ja pettymyksistä selvitään yhdessä, hän kertoo.

Pitkä kokemus terveydenhuollon it-järjestelmistä 

Tiedolla Veinola aloitti vuonna 2006 ja yksityisen terveydenhuollon tietojärjestelmien liiketoimintayksikköä hän johti vuosina 20082019. Vuonna 2018 työnkuvaan tuli lisäksi hammashuollon tietojärjestelmien liiketoimintavastuu Suomessa ja Ruotsissa. Suuntautuminen terveydenhuollon ja ict-alan esimiestehtäviin lähti liikkeelle jo 90-luvun lopulla, kun hammasteknikoksi opiskellut Veinola löysi itsensä terveydenhuollon ja hammashuollon laitteiden ja materiaalien myyntitehtävistä. Pian hän veti myyntiryhmää ja polku kulki yhä isompien organisaatioiden johtamiseen. Osaamistaan hän on vahvistanut matkan varrella johtamisen erikoisammattitutkinnolla sekä suorittamalla Health Executive MBA -koulutusohjelman Aalto -yliopistossa vuonna 2015.
Koulutus laajensi ymmärrystäni suomalaisesta terveydenhuoltojärjestelmän kokonaisuudesta. Sain lisää perspektiiviä siihen, mihin ict-järjestelmiä tarvitaan ja mikä niissä on oikeasti tärkeää.

Analyyttinen kokonaisuuksien hahmottaja 

Veinola asuu Helsingin Aurinkolahdessa kaksin vaimonsa kanssa  tytär on jo muuttanut omilleen. Vapaa-ajalla Veinola liikkuu luonnossa ja ulkoilee. Talvella hänet voi löytää jääkiekkokaukalosta harrastejoukkueen kanssa ja huhtikuusta marraskuuhun golfkentältä. Kulttuuritapahtumissa hän käy vaimon kanssa aina kun ehtii. Vahvuuksinaan Veinola näkee analyyttisen ajattelukyvyn ja kokonaisuuksien hahmottamisen. Hän pyrkii myös olemaan avoin ja lähestyttävä.
Jos päivän mittaan kuulee ihmisiltä parit hyvät naurut, on päivä ollut hyvä. Toivon, että löydän oikeat tavat päästä kaikkien kanssa hyvään yhteistyöhön. Lähden täynnä energiaa uuteen tehtävään!

Mylab people

Hanne Kankaanranta

Käyttöliittymäsuunnittelija

Mikä on tehtäväsi Mylabilla? Milloin aloitit tehtävässä?

Olen mukana suunnittelemassa My+ care® -ohjelman käyttöliittymää ja sen käytettävyyttä. Keskustelen paljon asiakkaiden kanssa, jotta tiedämme, mikä toimii hyvin ja mitä voisimme tehdä toisin. Mylabilla aloitin 2019 maaliskuussa.

Mitä olet opiskellut ja missä työskennellyt ennen Mylabia?

Koulutukseltani olen sähkötekniikan diplomi-insinööri, pääaineenani ohjelmistotuotanto. Luin myöhemmin kesäyliopistossa palvelumuotoilua, mistä on paljon apua nykyisessä tehtävässäni. Ennen Mylabia tein töitä naapuritalossa Nokia Networksillä 17 vuoden ajan. Sen jälkeen olin lyhyen aikaa Vismalla ja Digitalistilla, josta tehtäväni siirrettiin Kalmarille.

Miksi halusit töihin juuri tänne?

Katselin usein naapuritalossa työskennellessäni Mylabin valotaulua. Googlasin lisätietoa ja yritys alkoi kiinnostaa minua. Siksi hain tänne, kun tämä paikka aukesi. Ala on mielekäs ja täällä tunnen tekeväni jotain tärkeää ja merkityksellistä.

 Miten olet viihtynyt ja onko työ vastannut odotuksia?

Olen saanut tehdä täällä juuri sitä, mitä tulin tekemään, sekä oppia laaja-alaisesti paljon uutta. Tiimi on hyvä ja työkaverit ovat kivoja! Joten olen viihtynyt täällä hyvin.

Mikä on uudessa tehtävässä vaikeinta ja mikä antoisinta?

Vaikeinta on priorisointi, sillä monenlaista tehtävää on paljon, ja pakka täytyy pitää kasassa. Antoisinta on asiakasrajapinnassa työskentely. Minua motivoi paljon, kun tiedän, kenelle työtäni teen.

Mistä nautit vapaa-ajalla?

Vapaa-ajalla minua liikuttavat collie ja belgianpaimenkoira, joista jälkimmäisen kanssa harrastan koiratanssia. Käyn myös ratsastamassa. Muun vapaa-ajan täyttävät lapseni.

Mistä haaveilet?

Olen haaveillut jo 16-vuotiaasta alkaen safarista Afrikassa. Ehkäpä se joskus vielä toteutuu!

Mylab people

Marko Harjuketo

palveluasiantuntija

Mikä on tehtäväsi Mylabilla? 

Työskentelen asiakastukitiimissä palveluasiantuntijana, kuten Leena ja Jaana. Työskentelen asiakastukitiimissä, jossa ratkomme asiakkailta tulevia tukitapauksia. Viestintä tapahtuu pääosin sähköisesti, mutta välillä kysymme lisätietoja puhelimitse. Osan tukitapauksista ratkaisemme tuessa, joihinkin tarvitsemme sovellusasiantuntijan apua.

Mitä olet opiskellut ja missä työskennellyt ennen Mylabia?

Olen opiskellut tietojenkäsittelyä Satakunnan ammattikorkeakoulussa. Koulutukseltani olen tradenomi. Ennen Mylabia työskentelin yli kymmenen vuotta erilaisissa asiantuntijatehtävissä Finnpos Systemsillä. Sitä ennen olin pari vuotta asiakaspäällikkönä SalesPeople Finlandilla.

Miksi halusit töihin juuri tänne?

Edellisessä työpaikassa ravintoloiden ja kahviloiden kassa- ja maksupääteratkaisut olivat tulleet niin tutuiksi, että kaipasin uusia haasteita. Näin Mylabin ilmoituksen ja halusin hypätä mukaan uudistuvalle alalle, josta minulla oli kokemusta aiemmin vain potilaan roolista.

Miten olet viihtynyt ja onko työ vastannut odotuksia?

Täällä on panostettu perehdyttämiseen ja apua saa aina. Myös etätyömahdollisuudet ovat erinomaiset. Olen viihtynyt Mylabilla todella hyvin ja asioiden omaksumisessa tiimi on ollut hyvänä tukena.

Mikä on uudessa tehtävässä vaikeinta ja mikä antoisinta?

Alkuun haastavaa oli isojen kokonaisuuksien ymmärtäminen ja uuden tiedon omaksuminen ja muistaminen. Kenttä on laaja, joten opeteltavaa riittää jatkossakin. Antoisinta on se, ettei mikään päivä ole samanlainen kuin eilinen.

Mistä nautit vapaa-ajalla?

Aikaa kuluu paljon kahden lapsen kanssa. 8-vuotias esikoiseni painii, ja olenkin mukana Nokian Pyryn painivalmennusringissä. Keväällä 3 vuotta täyttävän tyttären kanssa energiaa puretaan perheliikunnassa. Meillä on asuntovaunu ja matkailemme sillä kesäisin. Toimin myös aktiivisesti vapaaehtoisen maanpuolustuksen parissa, Tampereen maakuntajoukoissa. Käyn myös mielelläni avannossa tai valokuvaamassa.

Mistä haaveilet?

Haaveeni ovat varmasti samankaltaisia kuin muillakin eli matkailua, terveyttä ja niin edelleen. Yhtenä isompana haaveena on kuitenkin tehdä perheen kanssa pidempi reissu Amerikkaan kaukaisempia sukulaisia tapaamaan.

Voinko auttaa?

 • Tietosuojaseloste

Varaa demo

 • Palsta vasen

 • Sovelluksemme ovat räätälöitävissä palvelemaan eri erikoisalojen tarpeita.

 • KK slash PP slash VVVV
 • Oikea palsta

 • Tietosuojaseloste

Tilaa uutiskirje

Book a demo

 • Palsta vasen

 • Let us know which solution demo you are interested in and we'll get in touch with you!

 • KK slash PP slash VVVV
 • Oikea palsta

 • Mylab Oy customer and stakeholder register policy

How can we help you?

Subscribe to our newsletter

Ota yhteyttä ja kysy lisää

Jos jokin jäi askarruttamaan tai haluaisit saada lisätietoja Mylabilla työskentelemisestä otathan yhteyttä meidän HR-tiimiimme ja jutellaan lisää.
 • Tietosuojaseloste

Boka en demo

 • Palsta vasen

 • Låt oss veta vilket information du är intresserad av så kontaktar vi dig!

 • PP slash KK slash VVVV
 • Oikea palsta

 • Mylab Oy kund- och intressentregisterpolicy