Työ on paikkariippumatonta ja tarjoaa mahdollisuuden olla osana merkittävän terveydenhuollon järjestelmän kehitystä.

UX Lead

Osaava yhteisömme ja merkityksellinen työ, jota teemme terveydenhuoltoalan ytimessä tarvitsevat vahvistuksekseen UX Leadin – osaajan, joka johtamiskyvyllään ja ammattitaidollaan kuljettaa UX-tekemisen tasoa ylöspäin organisaatiossamme.

UX Leadina tulet luomaan yhteisiä toimintatapoja ja huolehtimaan niiden toteutumisesta UX-kehyksessä. Toimit tehtävässä UX-kehitystä eteenpäin ajavana voimana ja äänitorvena siihen liittyville asioille, jotka on jo tunnistettu tärkeiksi organisaatiossa. Johdat ja priorisoit tiimin tekemistä ja toimit myös tiimin esihenkilönä. Sinulla tulee olemaan tärkeä rooli nykyisten suunnittelijoiden tukemisessa ja auttamisessa.

Johtamisen lisäksi työtehtäviisi kuuluu myös käytännön UX- ja UI-suunnittelutyötä. Työpöydälläsi on esimerkiksi tyylioppaan käyttöönottoa, implementointia ja jatkokehitystä. Tuet tuotetiimejä käyttökokemuksen ja käyttöliittymien suunnittelussa. Olet vastuussa myös käyttäjäkeskeiseen ajatteluun liittyvien prosessien eteenpäin kehittämisestä ja jalkauttamisesta. Toivomme sinulta näkemystä ja kykyä rakentaa yhtenäinen tapa toteuttaa käyttäjälähtöistä suunnittelua tarkoituksenmukaisesti tuotteen kunkin osan elinkaareen peilaten.

Työskentelet läheisesti oman tiimisi lisäksi tuotekehitystiimiemme kanssa, erityisesti tiimien sovellusasiantuntijoiden ja tuotealuevastaavien kanssa, jotka myös tukevat sinua työssäsi kattavalla laboratorio-osaamisellaan. Lisäksi työskentelet ja priorisoit tiimisi työtä yhdessä tuotepäällikön kanssa.

Voisitko sinä olla etsimämme uusi työkaveri?

Työkaveriksemme voit hakea 11.12.2023 saakka lähettämällä vapaamuotoisen hakemuksesi sekä CV:si palkkatoiveineen hakemuslomakkeen kautta. Käymme hakemuksia läpi sekä jututamme tehtävästä kiinnostuneita jo hakuaikana. Älä siis suotta odottele viime hetkeen asti, mikäli kiinnostuit tästä mahdollisuudesta.

 

Uutiset ja blogit