Uuden oppimista

Mikä on tehtäväsi Mylabilla? 

Työskentelen asiakastukitiimissä palveluasiantuntijana, kuten Leena ja Jaana. Työskentelen asiakastukitiimissä, jossa ratkomme asiakkailta tulevia tukitapauksia. Viestintä tapahtuu pääosin sähköisesti, mutta välillä kysymme lisätietoja puhelimitse. Osan tukitapauksista ratkaisemme tuessa, joihinkin tarvitsemme sovellusasiantuntijan apua.

Mitä olet opiskellut ja missä työskennellyt ennen Mylabia?

Olen opiskellut tietojenkäsittelyä Satakunnan ammattikorkeakoulussa. Koulutukseltani olen tradenomi. Ennen Mylabia työskentelin yli kymmenen vuotta erilaisissa asiantuntijatehtävissä Finnpos Systemsillä. Sitä ennen olin pari vuotta asiakaspäällikkönä SalesPeople Finlandilla.

Miksi halusit töihin juuri tänne?

Edellisessä työpaikassa ravintoloiden ja kahviloiden kassa- ja maksupääteratkaisut olivat tulleet niin tutuiksi, että kaipasin uusia haasteita. Näin Mylabin ilmoituksen ja halusin hypätä mukaan uudistuvalle alalle, josta minulla oli kokemusta aiemmin vain potilaan roolista.

Miten olet viihtynyt ja onko työ vastannut odotuksia?

Täällä on panostettu perehdyttämiseen ja apua saa aina. Myös etätyömahdollisuudet ovat erinomaiset. Olen viihtynyt Mylabilla todella hyvin ja asioiden omaksumisessa tiimi on ollut hyvänä tukena.

Mikä on uudessa tehtävässä vaikeinta ja mikä antoisinta?

Alkuun haastavaa oli isojen kokonaisuuksien ymmärtäminen ja uuden tiedon omaksuminen ja muistaminen. Kenttä on laaja, joten opeteltavaa riittää jatkossakin. Antoisinta on se, ettei mikään päivä ole samanlainen kuin eilinen.

Mistä nautit vapaa-ajalla?

Aikaa kuluu paljon kahden lapsen kanssa. 8-vuotias esikoiseni painii, ja olenkin mukana Nokian Pyryn painivalmennusringissä. Keväällä 3 vuotta täyttävän tyttären kanssa energiaa puretaan perheliikunnassa. Meillä on asuntovaunu ja matkailemme sillä kesäisin. Toimin myös aktiivisesti vapaaehtoisen maanpuolustuksen parissa, Tampereen maakuntajoukoissa. Käyn myös mielelläni avannossa tai valokuvaamassa.

Mistä haaveilet?

Haaveeni ovat varmasti samankaltaisia kuin muillakin eli matkailua, terveyttä ja niin edelleen. Yhtenä isompana haaveena on kuitenkin tehdä perheen kanssa pidempi reissu Amerikkaan kaukaisempia sukulaisia tapaamaan.

Arvokas työ ispiroi - Lue ohjelmistoasiantuntijan fiiliksiä devaamisesta