Merkityksellistä työntekoa

Mikä on tehtäväsi Mylabilla? Milloin aloitit tehtävässä?

Olen mukana suunnittelemassa My+ care® -ohjelman käyttöliittymää ja sen käytettävyyttä. Keskustelen paljon asiakkaiden kanssa, jotta tiedämme, mikä toimii hyvin ja mitä voisimme tehdä toisin. Mylabilla aloitin 2019 maaliskuussa.

Mitä olet opiskellut ja missä työskennellyt ennen Mylabia?

Koulutukseltani olen sähkötekniikan diplomi-insinööri, pääaineenani ohjelmistotuotanto. Luin myöhemmin kesäyliopistossa palvelumuotoilua, mistä on paljon apua nykyisessä tehtävässäni. Ennen Mylabia tein töitä naapuritalossa Nokia Networksillä 17 vuoden ajan. Sen jälkeen olin lyhyen aikaa Vismalla ja Digitalistilla, josta tehtäväni siirrettiin Kalmarille.

Miksi halusit töihin juuri tänne?

Katselin usein naapuritalossa työskennellessäni Mylabin valotaulua. Googlasin lisätietoa ja yritys alkoi kiinnostaa minua. Siksi hain tänne, kun tämä paikka aukesi. Ala on mielekäs ja täällä tunnen tekeväni jotain tärkeää ja merkityksellistä.

 Miten olet viihtynyt ja onko työ vastannut odotuksia?

Olen saanut tehdä täällä juuri sitä, mitä tulin tekemään, sekä oppia laaja-alaisesti paljon uutta. Tiimi on hyvä ja työkaverit ovat kivoja! Joten olen viihtynyt täällä hyvin.

Mikä on uudessa tehtävässä vaikeinta ja mikä antoisinta?

Vaikeinta on priorisointi, sillä monenlaista tehtävää on paljon, ja pakka täytyy pitää kasassa. Antoisinta on asiakasrajapinnassa työskentely. Minua motivoi paljon, kun tiedän, kenelle työtäni teen.

Mistä nautit vapaa-ajalla?

Vapaa-ajalla minua liikuttavat collie ja belgianpaimenkoira, joista jälkimmäisen kanssa harrastan koiratanssia. Käyn myös ratsastamassa. Muun vapaa-ajan täyttävät lapseni.

Mistä haaveilet?

Olen haaveillut jo 16-vuotiaasta alkaen safarista Afrikassa. Ehkäpä se joskus vielä toteutuu!

Kehitysjunaa ohjaamassa