Etsimme nyt useampaa OHJELMISTOKEHITTÄJÄÄ Mylabin tuotekehitykseen. Työ on paikkariippumatonta ja tarjoaa mahdollisuuden olla osana merkittävän terveydenhuollon järjestelmän kehitystä.

OHJELMISTOKEHITTÄJÄ

Ydintehtäviäsi 

Etsimme nyt useampaa ohjelmistokehittäjää My+® tuotekehitykseen.

Mylabilla työskentelet suomalaisen terveydenhuollon ytimessä kehittäen omaa tuotettamme, My+® -laboratoriotietojärjestelmää. Ansiostasi oikeille hoitopäätöksille kriittisen tärkeät laboratoriotulokset saavuttavat terveydenhuollon hoitohenkilökunnan varmasti ja sujuvasti. Työskentelemme SAFe-mallia soveltaen sekä toimintaamme jatkuvasti kehittäen.

My+® on selainkäyttöinen tietojärjestelmäpalvelu, jonka vaatimukset sekä toiminnallisuuden että luotettavuuden suhteen ovat korkeat. Potilaiden laboratorioanalyysien tiedot tallennetaan tietokantoihin, josta tietoja hyödynnetään käyttöliittymän ja erilaisten integraatioiden avulla hyvin monessa sairaalan järjestelmässä. Meillä kehitystyön keskiössä ovat laatu, potilasturvallisuus sekä käyttökokemus.

Tällä hetkellä etsimme tekijää erityisesti kahteen SAFe -tiimiin. Haussa on fullstack -kehittäjä My+® -näytteenottotiimiin sekä raportointiin/ laskutukseen keskittyvän tiimin.

Menestyäksesi tehtävässä

My+® -järjestelmäkokonaisuudessa käytetään useampia eri teknologioita, joten meille yksittäisen ohjelmointikielen osaamista tärkeämpää on halu tehdä hyvää koodia sekä kehittää jatkuvasti osaamistaan. Hyödyt kuitenkin, jos sinulla on aiempaa tausta webbikehityksestä, isoista ohjelmistokehitysprojekteista ja osaamista esim. Javasta, Kotlinista, PostgreSQL:sta tai InterSystems Cachésta.

Olemme kiinnostuneista sinusta, olit sitten kapean osa-alueen tai useamman teknologian laaja-alainen huippuosaaja tai vielä urapolkusi alussa rakentamassa omaa osaamispakkiasi. Meillä tehtäväkuvat muodostuvat aina osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan ja niihin rakennetaan kehittymisen ja uuden oppimisen mahdollisuuksia.

Tarjoamme sinulle:

Hyvä elämä ei tarkoita vain hyvää työtä. Työskentely Mylabissä on joustavaa – on sinun tehtäväsi tietää ja määritellä miten parhaiten yhdistät omalta kohdaltasi työn ja elämän. Tuemme hyvinvointiasi ja viihtymistäsi monilla tavoin. Työsuhde-etumme ovat kattavat. Meille on myös itsestään selvää, että teet työt sinulle parhaiten sopivassa paikassa, kunhan välillä poikkeat Tampereella!

Näin haet paikkaa:

Haku paikkoihimme on auki 15.1.2023 saakka. Täytämme tehtävät heti etsimämme löydettyämme. Lähetä vapaamuotoinen hakemus ja cv alla olevan linkin kautta. Lisätietoja paikoista sekä teknisiä yksityiskohtia voit kysyä rekrytointikumppaneiltamme Kaisalta (044 588 6109) ja Tinalta (050 465 7404)..

Toivottavasti innostuit ja kuulemme sinusta pian!

Hae paikkaa täältä.

Tutustu tuleviin työkavereihisi:

”Loistava työilmapiiri ja mielekkäät, haastavat ja palkitsevat tehtävät tekevät devaamisesta mieluisaa hommaa”  – Tutustu ohjelmistokehittäjä Miikan tarinaan Mylabissa täältä

Lue myös miten vastuu on kasvanut matkan varrella ohjelmistoarkkitehti Oskarin työuralla Mylabissa -lue lisää täältä.

Käy tutustumassa myös muihin urapolkutarinoihimme.

Uutiset ja blogit