Monipuolista HR-osaamista

Mikä on tehtäväsi Mylabilla? Milloin aloitit tehtävässä?

Tulin Mylabille tänä vuonna tammikuun puolenvälin paikkeilla. Tehtävänkuvani HR-assistenttina hallintotiimissä on hyvin monipuolinen. Siihen kuuluu niin henkilöstöhallinnon, yleishallinnon kuin taloushallinnonkin tehtäviä. Henkilöstöhallinnon tehtäviini kuuluu palkanlaskentaa ja työsuhdeasioiden hoitamista. Haluan edistää sitä, että kanssakäyminen HR:n kanssa on mutkatonta ja että tuemme työntekijöitä työuran eri vaiheissa. Yleishallintotehtäväni liittyvät muun muassa toimiston viihtyvyyden, toimivuuden ja ergonomian kehittämiseen. Järjestän myös tapahtumia ja huolehdin henkilökuntamuistamisista. Taloushallinnon tehtäviini kuuluu ostolaskujen käsittely.

Mitä olet opiskellut ja missä työskennellyt ennen Mylabia?

Koulutukseltani olen talous- ja toimistopalveluiden yo-merkonomi, valmistuin Jyväskylän ammattiopistosta. Kotoisin olen Joensuusta. Vuodesta 2011 lähtien olen työskennellyt sekä yksityisellä että julkisella puolella pääsääntöisesti palkanlaskennan ja henkilöstöhallinnon tehtävissä. Ennen Mylabia työskentelin palkka-asiantuntijana tilitoimistossa. Itsensä kehittäminen ja haastaminen ovat minulle tärkeitä asioita, tykkään siitä, että eteen tulee uusia juttuja ja voin kehittää omaa osaamistani ja työskentelytapojani.

Miksi halusit töihin juuri tänne?

Olin etsinyt tällaista HR-puolelle painottuvaa tehtävää jo pidemmän aikaa, ja löysin ilmoituksen Mylabilla avoinna olevasta paikasta, joka oli todella mielenkiintoinen. Tykkään siitä, että työkenttä on todella laaja-alainen. Kasvava Mylab on myös yrityksenä mielenkiintoinen.

Miten olet viihtynyt ja onko työ vastannut odotuksia?

Olen viihtynyt Mylabilla todella hyvin, työ on todellisuudessa ollut juuri sellaista kuin työpaikkailmoituksessa kuvattiin. On mukavaa työskennellä toimistossa, sillä tein töitä kotona viimeiset neljä vuotta. Täällä on hyvin monipuoliset tehtävät, se on tosi kivaa. Tiimikaverit ovat superkivoja ja muutkin mylabilaiset tosi mukavia ja ystävällisiä.

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Ulkoilen paljon kahden koirani kanssa, ja joskus minut saattaa löytää Mylabin kuntosalilta. Toivon, että tänä kesänä pääsisin jatkamaan jalkapalloharrastusta jossain seurassa. Muutin viime kesänä Tampereelle Espanjan Malagasta – kesä meni totutellessa uuteen kotipaikkakuntaan ja kavereiden kanssa pääsin vähän potkiskelemaan palloa. Odotan innolla sitä, että ihmisiä voi tavata taas vapaasti!

Katso meidän avoimet työpaikat