Uudet osaajat vahvistavat Mylabin tiimiä

Mylabin porukka on viime aikoina täydentynyt useilla uusilla kasvoilla. Uutta osaamista on saatu erityisesti tuotekehityksen puolelle. Esittelemme nyt seitsemän uutta työntekijää, jotka kehittävät laboratorion tietojärjestelmiä entistä paremmiksi. Tervetuloa Mylabin tiimiin, Mari, Jarno, Toni, Tommi, Perttu ja molemmat Jamit!

Mari Leppilahti, testausasiantuntija

”Aloitin työt Mylabilla lokakuun lopussa ja olen viihtynyt erittäin hyvin. Koen, että minut on otettu lämpimästi vastaan työyhteisöön. Olen osa verikeskusjärjestelmä Verlabonia kehittävää tiimiä, ja tehtäviini kuuluu erityisesti testiautomaation kehittäminen. Lisäksi osallistun testaukseen muullakin tavoin.
Koulutukseltani olen diplomi-insinööri, ja pääaineena minulla oli ohjelmistotuotanto. Olen työskennellyt ohjelmistoprojekteissa jo useita vuosia, suurimmaksi osaksi verkonhallintajärjestelmän parissa.
Olin kuullut Mylabista paljon hyvää työpaikkana, ja toimiala on erittäin kiinnostava. Siksi laitoin tänne hakemuksen, kun osaamistani vastaava työpaikka tuli avoimeksi. Toimiala on minulle uusi, joten työssä on paljon uutta opittavaa. Odotan haasteellisia ja mukavia työtehtäviä ja sitä, että pääsen kunnolla sisälle työhön. Minulla on 6-vuotias vehnäterrieri Hertta, jonka kanssa ulkoilen paljon. Myös talonrakennusprojekti työllistää vapaa-ajalla.”

Mari Leppilahti

Jami Susijärvi, järjestelmäasiantuntija

”Olen tällä hetkellä kaksoisroolissa Mylabin palvelutuotannossa ja sisäisessä tietohallinnossa. Vastaan siellä Windows-pohjaisista järjestelmistä ja niiden käyttöönotosta. Aloitin työt tammikuun puolivälissä ja olen viihtynyt hyvin. Työnkuva on haastava ja monipuolinen, kuten toivoinkin. Joka aamu on ollut mukava tulla töihin. Koulutuksena minulla on tietokonetekniikan perustutkinto ja järjestelmätuen ammattitutkinto. Olen työskennellyt viimeiset 13 vuotta Fujitsu Finland Oy:ssa, alkuun lähitukihenkilönä ja sittemmin järjestelmäasiantuntijana. Olen ollut vuosia mukana terveydenhuoltoalan ict-projekteissa ja pidän alaa mielenkiintoisena ja haastavana. Mylab vaikuttaa reilulta ja hyvältä työnantajalta. Myös itselläni on halu kehittyä entistä paremmaksi asiantuntijaksi. Asun puolisoni kanssa maatilalla Urjalassa. Siellä meillä on kolme alle 4-vuotiasta lasta ja vähän toistasataa päätä karjaa: nautoja, hevosia, possuja, kanoja, vuohia ja lampaita. Vapaa-ajan ongelmia ei siis ole!”

Jarno Kanto, ohjelmistoarkkitehti

”Aloitin Mylabilla elokuussa Weblab-tuotteen kehitystyössä. Päätehtäväni on laboratoriotietojärjestelmän arkkitehtuurin kehittäminen, ja siinä ohessa teen kaikenlaista, mitä eteen sattuu tulemaan.
Koulutukseltani olen luonnontieteiden kandidaatti. Ennen Mylabille tuloa työskentelin Solita Oy:ssa, jossa olin mukana kehittämässä lähinnä julkishallinnon järjestelmiä. Olen viihtynyt uudessa työssäni hyvin. Mylabilla on mukava työskennellä ja minut on otettu hyvin vastaan. Toimiala on minulle uusi, joten opittavaa riittää. Harrastan kesäisin ratamoottoripyöräilyä ja talvisin maastopyöräilyä. Olen käynyt parissa jokamiesluokan kisassakin, mutta enemmän harrastan vain omaksi ilokseni.”

Toni Vesa, ohjelmistoasiantuntija

”Kehitän tällä hetkellä erityisesti Weblabin uusia mikrobiologian ominaisuuksia. Koulutukseltani olen insinööri AMK ja olen työskennellyt pitkään ohjelmistokehityksen tehtävissä Tiedolla ja Descomilla, joka sittemmin yhdistyi Solteqin kanssa. Toimiala on minulle uusi, joten minulla on paljon opittavaa laboratorioiden prosessista. Vaikka olen tehnyt ohjelmistoja pitkään, työ tuntuu nyt aivan uudelta.
Halusin töihin juuri Mylabille, koska Weblabin tuotekehityksen tulevaisuuden suunnitelmat vaikuttivat mielenkiintoisilta. Aloitin uudessa työssäni elokuun alussa, ja minut on otettu hyvin vastaan. Meillä on Weblab-tiimissä hyvä porukka. Harrastan maastopyöräilyä ympäri vuoden ja ei-lumisella kaudella myös maantiepyöräilyä. 1- ja 4-vuotiaat lapseni huolehtivat siitä, että ylimääräistä vapaa-aikaa ei juuri jää.”

Jami Lehtovirta, ohjelmistoarkkitehti

”Työskentelen Weblabin tuotekehityksessä näytearkistoinnin parissa. Koulutukseltani olen filosofian maisteri, pääaineina tietojenkäsittelytiede ja vuorovaikutteinen teknologia. Aiemmin olen työskennellyt CGI:llä muun muassa sairaalalogististen järjestelmien ja leikkaussalien välinekierron parissa. Sairaalaympäristöt ovat siis minulle tuttuja, mutta laboratoriojärjestelmät uusia. Mylabilla aloitin työt marraskuussa. Päätin tarttua tilaisuuteen ja perehtyä omasta näkökulmastani uuteen toimialaan ja teknologioihin. Olen viihtynyt varsin hyvin: ilmapiiri on rento ja opittavaa riittää.
Vapaa-ajalla nautin luonnossa liikkumisesta ja valokuvaamisesta. Jos on pitempiä lomia, lähden usein ulkomaille reissuun. Viime vuoden reissukohteita olivat Japani ja Madeira.”

Tommi Mäntynen, ohjelmistoasiantuntija

”Keskityn Mylabilla mobiilisovellusten kehitystyöhön. Ohjelmointiteknologiat olivat minulle entuudestaan tuttuja mobiiliympäristöä lukuun ottamatta, joten pääsin nopeasti mukaan tuotteiden kehittämiseen.
Koulutukseltani olen datanomi, ja tämä on ensimmäinen työpaikkani. Mylabilla sattui olemaan haku päällä ohjelmoinnin ”junioritehtäviin”, joita itse hain. Kiinnostukseni herätti myös Mylabin terveydenhuoltoon liittyvä kehitystyö ja yrityksen vahva tilanne. Aloitin työt Mylabilla syyskuun puolessa välissä. Minut on otettu vastaan hyvin ja olen saanut apua tarvittaessa. Työtehtävät ovat olleet kiinnostavia ja sopivan haastavia. Olen vasta muuttanut Satakunnasta Tampereelle, joten etsin vielä sopivia harrastuksia. Vapaa-ajalla rentoudun ja teen satunnaisia koodausprojekteja. Nyt työn alla on bussien seurantasovellus, joka perustuu Tampereen kaupungin tarjoamaan avoimeen dataan.”

Perttu Piirto, ohjelmistoasiantuntija

”Työskentelen Weblab-tiimissä erityisesti käyttöliittymien, käytettävyyden ja saavutettavuuden parissa. Olen työskennellyt it-alalla käyttöliittymäpainotteisesti vuosien varrella monissa paikoissa 1990-luvun puolivälistä lähtien. Mylabilla aloitin heinäkuussa. Halusin tulla töihin Mylabille, koska tuotekehitys ja toimiala kiinnostavat. Koen myös, että firman arvot ovat kohdallaan ja toimintatavat kunnossa. Arvostan sitä, että prosessit on mietitty tarkkaan ja noudatetaan laatustandardeja, eikä vain improvisoida tilanteen mukaan. Mylab on pitkään toiminut, vakavarainen yritys, jossa tuotteita kehitetään pitkäjänteisesti. Työ on tärkeää ja merkityksellistä, onhan kyse ihmisten terveydestä. Vapaa-ajalla harrastan musiikkia, valokuvausta, lukemista ja elokuvia. Olen soittanut useissa yhtyeissä monenlaisia instrumentteja. Tällä hetkellä soitan koskettimia bändissä, joka soittaa jonkinlaista fuusiojazzia.”

Teksti Virpi Ekholm, kuvat Olli-Pekka Latvala

Tervetuloa Mylabin tiimiin, Mari, Jarno, Toni, Tommi, Perttu ja molemmat Jamit!

 

Uutiset ja blogit