Haemme Ratkaisut -osastollemme Tuotealuevastaavaa (Product Owner) vahvistamaan verikeskuksen ja hematologian laboratorion My+® sovelluspalveluiden tuotekehitystä.

Tässä roolissa ydintehtäviäsi ovat vaatimusten selvittäminen asiakkaalta sekä niiden hallinta toteutettavaan muotoon. Vastaat myös tuotekehityksen ohjaamisesta asiakkaan tarpeet tyydyttävän ratkaisun tuottamiseksi sekä kehityssuunnitelmien muodostamisesta.

Tehtäväalueesi lähitulevaisuudessa kohdistuu erikoishematologian laboratorion toiminnanohjauksen ja verikeskuksien tarvitsemiin hematologian toimintojen kehitystyöhön. Olemme kehittämässä myös integroidun My+ tietojärjestelmän toiminnallisuuksia genetiikan laboratorion toimintaan ja jatkokehitämme laadunvalvonnan toiminnallisuutta. Meillä pääset siis kehittämään sekä työtäsi että osaamistasi laboratorioteknologian saralla!

Eduksesi on

  • Tunnet kliinisen laboratoriotyön ja -menetelmät jo ennalta koulutuksen sekä työkokemuksen kautta.
  • Asiantuntemusta hematologian ja erikoishematologian erikoisalueilta.
  • Kokemusta yhteistoiminnasta ohjelmistokehityksen kanssa sekä ohjelmistotuotannon menetelmien tuntemusta (mm. SCRUM).
  • Kokemusta prosessi- ja käyttötapauskuvausten tuottamisesta.
  • Hyvä organisointikyky, kommunikointitaidot sekä kiinnostus ja ymmärrys tietoteknisiä ratkaisuja kohtaan.

Odotamme sinulta kiinnostusta toimia asiakasrajapinnassa linkkinä tuotekehityksen ja asiakkaan välillä sekä kykyä myös pidemmän tähtäimen tuotealuevision ja kehityssuunnitelmien tuottamiseen.

Lisäksi, jos sinulla on asiantuntemusta genetiikan tai laadunvalvonnan alueilla, sinun on mahdollista hyödyntää osaamistasi ja laajentaa tehtäväkenttääsi näille alueille.

Mylabin työyhteisökielenä on suomi, mutta arvostamme englannin ja ruotsin kielen vahvaa osaamista ja kansainvälistä kokemusta yrityksen tulevaisuuden polkua ajatellen.

Hakuaika on päättynyt! Kiitos kaikille hakemuksen jättäneille!

  • Tutustu muihin avoinna oleviin tehtäviin täältä.
Uutiset ja blogit