Tänä keväänä Mylabilla aloittaneilla kesätyöntekijöillä on paitsi innokkuutta ja motivaatiota myös monipuolista osaamista. Nyt voit tutustua kolmeen heistä: Tiinaan, Eliakseen ja Iirikseen!

Tiina Kuisma, sovellusasiantuntija

”Aloitin kesätyöni Mylabilla toukokuun puolivälissä. Olin viime syksystä kevääseen osa-aikaisena koronanäytteenotossa HUSLABilla, missä My+® -laboratoriotietojärjestelmä tuli tutuksi. Oli kuin kohtalon sanelemaa, että selaillessani Mylabin nettisivuja huomasin kesätyöhaun olevan auki. Taustaltani olen sairaanhoitaja ja opiskelen tietojenkäsittelytiedettä Helsingin yliopistossa – ensimmäinen lukuvuosi on nyt takana. Asun Espoossa ja kesätyöni teen suurimmaksi osaksi etänä. Teemme kollegani Iiriksen kanssa päivityksiä My+® käyttäjän oppaaseen ja tarkoituksena on siirtää opas toiselle alustalle. Testaamme myös My+® -sovelluksen erikoisalaosiota manuaalisesti. Fiilis Mylabista on hyvä, ja tykkään tällaisesta yhteisöstä, jossa kaikki auttavat toisiaan. Haluaisin jatkossakin työskennellä terveysteknologian parissa. Vapaa-aikana touhuan kolmevuotiaan mittelspitzini Kertun kanssa ja kesällä minut löytää usein frisbeegolfradalta. Tämän kesän suunnitelmissa on myös pieni ulkomaanmatka.”

Tiina Kuisma

Iiris Äijälä, sovellusasiantuntija

”Olen käyttänyt My+® -sovellusta paljon työskennellessäni patologian laboratoriossa Meilahdessa. Bioanalyytikoksi valmistuin vuonna 2012, ja tammikuussa 2020 lähdin opiskelemaan uutta alaa. Tradenomiopintoni suuntautuvat myyntiin ja visuaaliseen markkinointiin. Mietin, että Mylabilla voisin yhdistää vanhaa ja uutta osaamistani. Täällä on töissä mukavanoloisia ihmisiä! Teemme tiivistä yhteistyötä kollegani Tiinan kanssa ja taustoistamme on hyötyä My+® käyttäjän oppaaseen ja My+® patologiaan liittyvissä tehtävissä. Asun puolisoni ja yksivuotiaan tyttäremme kanssa Helsingissä. Elämäntilanteeni takia arvostan työnantajassa joustavuutta. Mylabilla voin tehdä työni vapaasti, kunhan teen sovitun määrän ja asiat etenevät. Vapaa-ajalla olen harrastanut lähinnä lapsen kaitsemista, mutta pari viikkoa sitten palkkasin itselleni personal trainerin, joten käyn salilla, pyöräilen ja uin. Kesällä tuskin tulee lähdettyä kauemmaksi, mutta joillakin lähifestareilla ajattelin käydä.”

Iiris Äijälä

Elias Koivisto, Financial trainee

”Hain kesätöitä melko myöhäisessä vaiheessa, sillä oli epäselvää, pystyykö edellinen työpaikkani tarjoamaan kesätöitä. Kävi älyttömän hyvä tuuri, kun löysin näin hyvän paikan. Jo haastattelussa tuli fiilis, että Mylabilla on tosi kiva työilmapiiri. Viikon työskentelyn jälkeen voin sanoa, että täällä on mukava olla – toivon, että tästä tulee pitkä pesti. Opiskelen Tampereen yliopistossa kauppatieteitä, pääaineenani on yrityksen laskentatoimi ja sivuaineena rahoitus. Kesätöissä päätehtäväni on ostoreskontran ja ostolaskujen hoitaminen, mutta voi olla, että teen muitakin hallinnollisia ja taloushallinnon töitä. Täällä pääsen näkemään taloushallinnon koko toimintaa laajemmin kuin ennen. Minulla on urheilutaustaa, sillä olen pelannut lätkää ja pesäpalloa. Nykyään hiihdän ja laskettelen talvisin ja kesällä aikaa kuluu frisbeegolfin parissa. Tennistä ja padeliakin on mukava käydä pelaamassa. Tänä kesänä ohjelmassa on ainakin festareita, mökkeilyä ja viikon pyrähdys Madeiralla.”

Elias Koivisto

Tutustu meihin ja lue lisää Mylabilaisten uratarinoita täältä

Uutiset ja blogit