Mylabilla helmikuussa aloittanut Karoliina Hälli haluaa olla hyödyksi. Monipuolinen tausta ohjelmistoalalta, käytettävyydestä ja henkilöstöhallinnon tehtävistä auttaa häntä näkemään teknologiaorganisaatioiden kipukohtia.

Karoliina Hällin tarmokkuudesta kertoo hänen alkutaipaleensa Mylabin henkilöstöjohtajana; ensimmäisten kuukausien aikana hän haastatteli 45 mylabilaista muiden tehtäviensä ohella. Tavoitteena on ollut tutustua ihmisiin ja nähdä, miltä Mylab näyttää heidän näkökulmastaan. 

Hälli tuo mukanaan monenlaista kokemusta. Uransa alkutaipaleella häntä kiehtoi käytettävyys ja asiakkaiden tarpeiden kartoittaminen. Kymmenen vuotta sitten työnkuva vaihtui ohjelmistokehityksestä HR-maailmaan. Uralle mahtuu myös kasvuyritysten prosessien ja työkulttuurin käynnistämistä ja kehittämistä sekä rekrytointeja. Viimeksi hän työskenteli terveysteknologian kasvuyritys Neuro Event Labs Oy:ssä liiketoimintajohtajana. 

Olen rakastunut terveysteknologiaan, on mahtavaa tehdä tällaista merkityksellistä työtä. Haluan olla hyödyksi, oppia lisää ja kehittyä edelleen johtajana, hän kertoo.

Mylab uudistuu ja ketteröityy 

Helmikuussa Mylabilla aloittanut Hälli on tuntenut itsensä hyvin tervetulleeksi. Uutena tulokkaana hän arvioi osaavansa esittää hyviä kysymyksiä ja kyseenalaistaa uskomuksia. Ratkaisukeskeisenä valmentajana Hällin lähtökohtana asioille on se, että tavoitteet on mahdollista saavuttaaensin pohditaan suunta ja sen jälkeen mietitään ratkaisuun tarvittavat askeleet. 

lli yllättyi siitä, että Mylabilla on paljon kokeneita työntekijöitä, jotka ovat toimineet yrityksessä todella pitkään ja monipuolisesti eri työtehtävissä. 

Heillä on edelleen kehittämisen intoa ja sitoutumista. Haluan, että saamme organisaation vahvuudet vielä paremmin esille ja käyttöön. Haluan myös eroon turhasta byrokratiasta, rakenteiden vetreyttämistä on siis luvassa, hän paljastaa.

Viime syksynä Mylabilla on mietitty yhdessä yrityksen arvoja, yrityksen laajentuessa kansainvälisille markkinoille. Näiden uusien arvojen toteuttamisessa Hälli haluaa tukea ja auttaa. 

Onnistumisen reseptinä meillä on rohkea ja avoin yhdessä tekeminen. Tälle joukkueelle on isosti väliä, että asiakas saa meiltä toimivan tuotteen ja timanttista palvelua!

Laitalinkki töissä, pakki vapaa-ajalla 

11-, 13- ja 16-vuotiaiden lasten vanhempina iso osa Hällin ja hänen puolisonsa vapaa-ajasta lohkeaa lasten harrastamisten ja koulunkäynnin tukemiseen. Oma harrastus vie Hällin jalkapallokentille. Loiske Ladies on hänen mielestään hyvän mielen joukkue, jossa ei lasketa maaleja. 

Meillä on paljon pelaajia, jotka ovat aloittaneet aikuisiällä ja pikkuhiljaa meistäkin alkaa olla peleissä enemmän hyötyä kuin haittaa, joukkueen pakkina toimiva Hälli sanoo hymyillen.

HR:ää voi verrata joukkueen laitalinkkiin, Mylabillakin People Operations sujuvoittaa peliä. Hällin tiimin tehtävä on varmistaa, että kaikilla on tarvittava tieto ja kontaktit, ja ihmiset löytävät oikeille paikoille. Tärkeää on myös kehittää yksilöiden osaamista, jotta peli paranee, ja koko tiimin taidot hioutuvat yhteen. 

Haluan kehittää esihenkilötyötä, huolehtia osaamisen kehittämisestä ja ihmisten työkyvystä eri elämäntilanteissa. Jo mahdollisuuksien näkeminen voimaannuttaa ihmisiä kohti ratkaisuja. Kun jokainen kasvaa itsensä johtamisessa, vaikuttaa se suoraan tuottamaamme asiakasarvoon. Haluan, että onnistumme yhdessä näiden mahtavien tyyppien kanssa, joita Mylabilla on!

Olen rakastunut terveysteknologiaan, on mahtavaa tehdä tällaista merkityksellistä työtä. Haluan olla hyödyksi, oppia lisää ja kehittyä edelleen johtajana, Karoliina kertoo.

Meitä Mylabilaisia yhdistää avoimuus, yhteisvastuullisuus ja halu kehittyä.

Tutustu meihin ja käy lukemassa lisää uratarinoitamme alla olevan linkin takaa.

Mylab people
Uutiset ja blogit