Yksi yhteys takaa monta yhteyttä

My+ hub® on valtakunnallinen tiedonvälityksen solmupiste diagnostiikkayksiköiden ja terveydenhuollon organisaatioiden välillä. Se mahdollistaa palveluun liittyneiden organisaatioiden toiminnan laajentamisen tarjoten luotettavan, varmennetun ja ketterän tiedonsiirtoväylän eri toimijoiden ja yksiköiden välillä.

Voimme palvella asiakkaita entistä tehokkaammin ja joustavammin, kun viestit kulkevat järjestelmästä toiseen automaattisesti ilman välikäsiä, kiteyttää Zora Biosciences Oy:n operatiivinen johtaja Riikka Katainen.

Terveydenhuollon organisaatioiden välinen tiedonvälitys

Liitä organisaatiosi osaksi valtakunnallisen terveydenhuollon tiedonsiirron verkostoa ja laajenna tiedonsiirron mahdollisuuksia. Laboratoriot tekevät monenlaista yhteistyötä muiden laboratorioiden kanssa. Esimerkiksi kun hankitaan erityisanalytiikkaa toisilta laboratoriolta, mahdollistaa My+ hub ketterän ja turvallisen tiedonsiirron kaikkien jo palveluun liittyneiden toimijoiden välillä. Otathan meihin yhteyttä, mikäli haluat liittyä My+ hubiin!

Tutustu artikkeliin Pienikin toimija voi nyt rakentaa salatun yhteyden  ja lue lisää miten rakensimme My+ hubilla integraation terveydenhuollon toimijoiden välille.

Lue lisää