Kesätyöhakumme kesälle 2022 on päättynyt. Kiitos kaikille hakijoille!

Tutustu muihin avoinna oleviin tehtäviimme
Kesätyöhakumme 2022 on auki 1.3.2022 asti. Katso kesätyöpaikkojen kuvaukset alta ja hae meille kesäksi töihin. Voit kesän jälkeen jatkaa tunti- tai osa-aikaisena työntekijänä. Meillä onnistuu työt joustavasti opintojesi ohessa ja monet meillä opiskelujen ohella aloittaneista ovat jatkaneet meillä vakituisessa tehtävässä.

Kesätyöpaikkoja on auki Mylabin Ratkaisut -osastolla, jossa työskennellään tuotekehityksen parissa ja tehdään laboratoriotietojärjestelmien tuotesuunnittelua, kehitystä ja testausta. Jos sinua kiinnostaa ohjelmointi, suunnittelu- ja asiantuntijatehtävät sekä lisäksi sinulla on tekninen tausta tai omaat taustaa terveydenhuollon parista, niin tässä on oiva mahdollisuus kehittyä healthtech -osaajaksi jatkuvasti kasvavalla ja kansainvälisesti merkittävällä alalla.

Kesätyöt 2022

OHJELMISTOASIANTUNTIJA

Haemme loppuvaiheen opiskelijaa tai muuten harrastuneisuuden kautta kokenutta koodaria mukaan laboratorion My+ tietojärjestelmäkokonaisuuden kehitystyöhön ja uudistukseen. Meillä voit halutessasi keskittyä vain frontti- tai bäkkipuoleen, mutta varsinkin Fullstack -osaajille on aina tarvetta. Sovitamme työtehtävät osaamisen ja työkokemuksen mukaan. Käytämme tuotteissamme useita eri teknologioita ja modernisoimme jatkuvasti vanhempaa kokonaisuutta uudelle teknologialle ja mikropalveluille. Kesätyö sopii niille joilla on SQL, Java/Kotlin, ReactJS/TypeScript -teknologioista tuntemusta ja intoa myös tutustua muihin teknologoihin. Kesätyöntekijä sijoittuu osaksi SAFe® mukaista, monialaista scrum-tiimiä ja työskentelee yhdessä asiantuntijoiden kanssa. Meillä on myös mahdollista tehdä loppu- tai opinnäytetyö. Teetämme hakuvaiheessa ennakkotehtävän. Työtä on mahdollista tehdä joustavasti (esim. osa-aikaisesti) ja etänä. Toivomme, että pystyisit työskentelemään pääosan virka-aikana. Valinnassa arvostamme myös mahdollista valmiutta jatkaa tuntitöissä kesän jälkeen.

Lisätietoja: Osaamisalueen vetäjä Iekku Husa, +358 10 6786124, iekku.husa@mylab.fi
Haku: 1.3.2022 mennessä. Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä – mahdollisesti ennen hakuajan päättymistä.

SOVELLUSASIANTUNTIJA

Haemme sovellusasiantuntijaa kesän ajalle tietojärjestelmiemme online-käyttöoppaiden käyttöönottoon ja päivitykseen. Parhaat edellytykset työhön antaa ymmärrys ja työkokemus terveydenhuollon tai terveydenhuollon laboratorion toiminnasta sekä käyttökokemus potilas- tai laboratoriotietojärjestelmistä (erityisesti My+ tai My+ care). Koulutuksena toivomme sinulta terveydenhuollon koulutusta (esim. bioanalyytikko, sairaanhoitaja tai lähihoitaja) tai alan loppuvaiheen opintoja ja suoritettuja loppuvaiheen harjoitteluita. Edellytämme kiitettäviä tietoteknisiä taitoja ja käyttöoppaiden hallintaohjelmiston (Help+Manual – https://www.helpandmanual.com/index.html) nopeaa omaksumista. Teetämme hakuvaiheessa ennakkotehtävän. Työtä on mahdollista tehdä joustavasti (esim. osa-aikaisesti) ja etänä. Toivomme, että pystyisit työskentelemään pääosan virka-aikana, mutta osa työstä on mahdollista tehdä kun sinulle sopii. Valinnassa arvostamme myös mahdollista valmiutta jatkaa tuntitöissä kesän jälkeen.

Lisätietoja: Osaamisalueen vetäjä Heikki Kumpare,+358 10 6786106, heikki.kumpare@mylab.fi
Haku: 1.3.2022 mennessä. Valinta tehdään heti sopivan henkilön löydyttyä – mahdollisesti ennen hakuajan päättymistä.

 Tutustu tuleviin työkavereihisi:

Meitä Mylabilaisia yhdistää avoimuus, yhteisvastuullisuus ja halu kehittyä. Meille on tärkeää, että työ ei ole vain työtä. Tärkeää on saada tehdä juuri niitä asioita, joista olet kiinnostunut ja luoda itsesi näköisen uran.

Käy lukemassa ohjelmistoasiantuntija Miikan ajatuksia siitä, mikä tekee devaamisesta mielekästä ja palkitsevaa Mylabilla. Lue Miikan juttu täältä.

Löydät lisää juttuja työarjestamme Mylabissa ja urapolkutarinoita  Töihin meille -sivulta sekä voit käydä lukemassa, mikä on pitkän ”Mylab-iän” salaisuus tämän artikkelin takaa. 

Uutiset ja blogit