Haemme meille My+® tuotekehitykseen DevOps-orientoitunutta automaatiotestausasiantuntijaa osallistumaan Integraatioidentestaukseen ja testausautomaation suunnitteluun sekä toteuttamiseen.

Haemme nyt My+® tuotekehitykseen:

DevOps-orientoitunutta AUTOMAATIOTESTAUSASIANTUNTIJAA
Ydintehtäväsi

Tehtävässä osallistut Integraatioiden testauksen ja testausautomaation suunnitteluun sekä toteuttamiseen. Lisäksi vastuullesi kuuluu testiautomaatiokehyksen (Robot Framework) ja ajoympäristön (Docker ja Jenkins) ylläpito- ja kehitystehtäviä. Tehtävässä tulet myös osallistumaan koko jakeluketjumme automaation kehittämiseen aina tuotekehityksestä asiakkaalle asti. Tällä hetkellä kehitämme ja siirrämme kehitys- testi- ja tuotantoympäristöjä asteittain myös konttialustoille. Samalla rakennamme automaattista toimittamista ja sen kyvykkyyttä.

Automaatiotestausasiantuntijana osallistut integraatioiden SAFe®/SCRUM-kehitystiimin jäsenenä tiimin tuottamien ominaisuuksien testaamiseen (toteutuksen integraatiotestaus, järjestelmätestaus sekä tutkiva testaus) tuotekehityksen eri vaiheissa. Kehitämme tuotteita yhdistellen vanhan parantamista ja uuden luomista eri teknologioilla (Intersystems Caché/IRIS, Kotlin, Java, C#, Dojo, ReactJS) Linux-alustalle ja siirrämme asteittain koko ajan toteutusta Kubernetes konttialustalle ja mikropalveluille. Tehtävässä saat testiautomaation lisäksi työkalupakkiasi laajennettua DevOpsin, mikropalveluiden (Kubernetes) osalta. Testausautomaatiokehys on yhteinen osastomme kaikilla tuotteilla, jota kehitetään ja ylläpidetään kaikkien kehitystiimien kanssa.

Eduksesi on

Haemme tehtäviin testauksen ja DevOpsin ammattilaista, jolla on jo kokemusta vastaavista tehtävistä. Meille ei ole merkitystä, mikä tittelisi on, kunhan sinulla on hyvä pohja, jolle rakentaa uutta osaamista ja halu oppia koko ajan paremmaksi työssäsi. Arvostamme ohjelmointitaitoa; meillä on käytössä Python, joten sen omaksuminen on välttämätöntä. Tärkeää on myös, että osaat käyttää hajautetun versionhallinnan työkaluja päivittäisessä työssäsi. Integraatioiden testauksen tehtävässä olennaisessa osassa ovat myös HL7 sanomastandardit, joihin toivomme sinun perehtyvän. Myös aiempi ymmärrys hajautetuista järjestelmistä, tietokantapohjaisista ohjelmistoista ja web-käyttöliittymistä auttaa sinut nopeammin tehtävässä alkuun.

Tarjoamme sinulle:

Hyvä elämä ei tarkoita vain hyvää työtä. Meillä määrität itse, millaista on sinun hyvä elämäsi. Tuemme hyvinvointiasi ja viihtymistäsi monilla tavoin. Erinomaiset työsuhde-etumme kattavat mm. hammas- ja erikoislääkäripalvelut, vapaa-ajan rientojakin kattavat vakuutukset sekä oman kuntosalin ja polkupyöräedun. Meille on myös itsestään selvää, että teet työt sinulle parhaiten sopivassa paikassa, kunhan välillä poikkeat Tampereella!

Tarjoamme työtä, jossa suunnittelemamme ratkaisut pelastavat ihmishenkiä. Meillä pääset syventämään ja kehittämään osaamistasi – pitkäjänteisesti ja merkityksellisten ratkaisujen parissa. Välittämällä tietoa välitämme elämää. 

Näin haet paikkaa:

Haku tehtävään on päättynyt. Kiitos kaikille hakemuksen lähettäneille.

Tutustu tuleviin työkavereihisi:

Meitä Mylabilaisia yhdistää avoimuus, yhteisvastuullisuus ja halu kehittyä. Meille on tärkeää, että työ ei ole vain työtä. Tärkeää on saada tehdä juuri niitä asioita, joista olet kiinnostunut ja luoda itsesi näköisen uran. Käy tutustumassa meidän työarkeemme ja urapolkutarinoihimme Mylabissa Töihin meille -sivulta sekä tarina siitä, mikä on pitkän ”Mylab-iän” salaisuus tämän artikkelin takaa.

Uutiset ja blogit