Polku uuteen työhön

Mikä on tehtäväsi Mylabilla? Milloin aloitit tehtävässä?

Työskentelen asiakastukitiimissä, jossa ratkomme asiakkailta tulevia tukitapauksia. Viestintä tapahtuu pääosin sähköisesti, mutta välillä kysymme lisätietoja puhelimitse. Osan tukitapauksista ratkaisemme tuessa, joihinkin tarvitsemme sovellusasiantuntijan apua. Aloitin täällä huhtikuun puolivälissä.

Mitä olet opiskellut ja missä työskennellyt ennen Mylabia?

Tulin tänne Accountorilta maksuliikennetuotepäällikön pestistä. Ehdin työskennellä siellä 13 vuoden ajan. Sitä ennen asuin Imatralla ja olin Stora Enson talouspuolella laskenta-analyytikkona. Näiden tehtävien välissä muutin Tampereelle ja suoritin ammattikorkeakoulussa tradenomin tutkinnon.

Miksi halusit töihin juuri tänne?

Ystäväni vinkkasi mahdollisesta työpaikasta Mylabilla. Olin juuri irtisanoutunut edellisestä työpaikasta, jossa olin ollut pitkään. Laitoin heti viestiä, ja asiat etenivät nopeasti. Sain jo puhelimessa hyvän kuvan sekä yrityksestä että esimiehestä.

Miten olet viihtynyt ja onko työ vastannut odotuksia?

Olen viihtynyt ihan hyvin ja työ on vastannut odotuksiani. Saan työskennellä mukavassa ja osaavassa tiimissä hyvän esimiehen alaisuudessa. Koska ala on minulle uusi, oli alku vaikeaa, sillä termistö ja ohjelmistot vaativat perehtymistä. Pikkuhiljaa olen päässyt sisälle uuteen maailmaan. Entinen työni meni jo rutiinilla, joten uuden oppiminen on ollut antoisaa. Olen iloinen siitä, saan olla mukana kehittämässä tiimin toimintatapoja.

Mitä teet vapaa-ajallasi?

Usein herään aamulla jo viiden maissa ja juoksen puolen tunnin lenkin innokkaan bretonin kanssa. Nautin liikunnasta. Olen ajatellut palata kestävyysjuoksun pariin, sillä harrastus on ollut tauolla. Käyn jumpassa ja stepissä, mutta minut voi löytää myös sohvalta telkkaria katsomasta tai kirjaa lukemasta. Haaveilen maratonikuntoon pääsemisestä.

Töihin meille