Toimintamme kasvaessa haemme uteliasta ja rohkeaa projektipäällikköä

Haemme PROJEKTIPÄÄLLIKKÖÄ varmistamaan onnistumistamme projekteissa, palvelulupauksemme toteutumisessa sekä asiakastyytyväisyydessämme.

Ydintehtäväsi:

Tässä tehtävässä pääset vetämään merkityksellisiä terveydenhuoltoalan järjestelmäprojekteja. My+ -projektimme ovat moninaisia ja vaihtelevat kooltaan ja kestoltaan. Salkussasi tuleekin olemaan useampia eri kokoisia projekteja. Pääset osaksi osaavaa tiimiä, joka tekee yhteistyötä asiakaskunnassa, yrityksen sisällä ja laajan sidosryhmäverkoston kanssa.

Eduksesi on:

Haemme tehtävään jo projektinvetotaitoja kerryttänyttä tiimipeluria, joka uskaltaa kyseenalaistaa ja uteliaasti kehittää palveluitamme entistä paremmiksi. Toivomme, että hahmotat hyvin kokonaisuuksia, haistat uusia mahdollisuuksia ja tekemiselläsi luot liiketoimintojemme jatkumoa. Teknisestä taustasta (IT) ja terveydenhoitoalan tuntemuksesta on sinulle hyötyä, mutta ennen kaikkea asenteesi ja tapasi toimia auttavat sinua menestymään työssäsi. Arvostamme myös hankkimaasi projektinjohtokoulutusta, esimerkiksi IPMA sertifiointia. Mylabin työyhteisökielenä on suomi/englanti insinööri- ja techsanastoin. Kansainvälistyvänä yrityksenä arvostamme myös korkealle muuta kielitaitoasi.

Tarjoamme sinulle:

Hyvä elämä ei tarkoita vain hyvää työtä. Meillä määrität itse, millaista on sinun hyvä elämäsi. Tuemme hyvinvointiasi ja viihtymistäsi monilla tavoin. Erinomaiset työsuhde-etumme kattavat mm. hammas- ja erikoislääkäripalvelut, vapaa-ajan rientojakin kattavat vakuutukset sekä oman kuntosalin. Tässä tehtävässä etätyö on mahdollista, mutta toivomme sinulta halua työskennellä välillä myös toimistossamme Tampereella.

Meillä tehdään todella merkityksellistä työtä. Työtä, jossa suunnittelemamme ratkaisut pelastavat ihmishenkiä. Sillä välittämällä tietoa välitämme elämää. Tarjoamme mielenkiintoisen ja laajan näkyvyyden suomalaisen terveyden laboratoriotoiminnan ytimeen. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen.

Näin haet paikkaa:

Haku paikkaan on auki 17.8.2022 saakka. Käsittelemme hakemuksia ja aloitamme etähaastattelut jo hakuaikana, joten lähetäthän vapaamuotoisen cv:n palkkatoiveineen pikaisesti. Lisätietoja paikasta voit kysyä 1.8 jälkeen  Tuomas Haloselta, projektipäällikkö, tiiminvetäjä, Mylab oy, tuomas.halonen@mylab.fi p. 040 593 2431 tai rekrytointikumppaniltamme Eeva-Maija Hiekkataipaleelta, p. 0400 710141

Hae paikkaa täältä.

Tutustu tuleviin työkavereihisi:

Meitä Mylabilaisia yhdistää avoimuus, yhteisvastuullisuus ja halu kehittyä. Meille on tärkeää, että työ ei ole vain työtä. Tärkeää on saada tehdä juuri niitä asioita, joista olet kiinnostunut ja luoda itsesi näköisen uran. Käy tutustumassa urapolkutarinoihimme ja mikä on pitkän ”Mylab-iän” salaisuus. 

Uutiset ja blogit