Haemme Ratkaisut -osastollemme tuotealuevastaavaa (PRODUCT OWNER) My+® sovelluspalveluiden Genetiikan kehitystiimiin.

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme:

My+® sovelluspalveluiden Genetiikan kehitystiimiin tuotealuevastaavaa (product owner).

Tuotealuevastaavana ydintehtäviäsi ovat vaatimusten selvittäminen asiakkaalta sekä niiden hallinta toteutettavaan muotoon. Vastaat myös tuotekehityksen ohjaamisesta asiakkaan tarpeet täyttävän ratkaisun tuottamiseksi sekä kehityssuunnitelmien muodostamisesta. Lisäksi vastuullasi ovat oman tuotealueesi kehitystiimin backlogin hallinta sekä kehitystarpeiden jäsentely ja priorisointi toiminnanohjausjärjestelmään. Vastaat ja toimit linkkinä asiakkaan ja tuotekehitystiimin välisessä yhteydenpidossa ja tiedonsiirrossa.

Eduksesi on:

Etsimme tehtävään henkilöä, joka tuntee terveydenhuollon genetiikan laboratorion menetelmät ja prosessit laaja-alaisesti sekä ymmärtää asiakkaan liiketoimintaa. Henkilöllä tulee olla laaja-alainen työkokemus sekä näkemys genetiikan laboratorion toiminnasta ja ymmärrys laboratoriotietojärjestelmän tarpeista. Sopiva koulutustausta tehtävään voi olla esimerkiksi laboratorioalalta tai luonnon- tai lääketieteellinen. Myös muiden terveydenhuollon laboratorioalojen tietämyksestä on hyötyä. 

Toivomme sinun olevan kiinnostunut bisneksestä pipetoinnin ympärillä!  Tehtävässä menestyminen vaatii laaja-alaista ja tulevaisuuteen suuntautuvaa ajattelua sekä kykyä kääntää visiot konkreettisiksi ja jäsennellyiksi tekemisiksi. Lisäksi avainominaisuuksia tehtävässä menestymiselle ovat hyvä organisointikyky, kommunikointitaidot sekä kiinnostus ja ymmärrys teknisiä ratkaisuja kohtaan. Odotamme sinulta kykyä myös pidemmän tähtäimen tuotealuevision ja kehityssuunnitelmien tuottamiseen. Tässä työssä hyödyt myös aiemmasta kokemuksestasi prosessi- ja käyttötapauskuvausten tuottamisesta. Arvostamme opintojen tai työn kautta hankittua osaamista ja ymmärrystä ohjelmistokehityksen ketteristä menetelmistä ja malleista (esim. SAFe, Scrum). Mylabin työyhteisökielenä on suomi, mutta katsomme eduksi englannin ja ruotsin kielen osaamisen.

Tarjoamme sinulle:

Hyvä elämä ei tarkoita vain hyvää työtä. Meillä määrität itse, millaista on sinun hyvä elämäsi. Tuemme hyvinvointiasi ja viihtymistäsi monilla tavoin. Erinomaiset työsuhde-etumme kattavat mm. hammas- ja erikoislääkäripalvelut, vapaa-ajan rientojakin kattavat vakuutukset sekä oman kuntosalin. Meille on myös itsestään selvää, että teet työt sinulle parhaiten sopivassa paikassa, kunhan välillä poikkeat Tampereella!

Tarjoamme työtä, jossa suunnittelemamme ratkaisut pelastavat ihmishenkiä. Meillä pääset syventämään ja kehittämään osaamistasi – pitkäjänteisesti ja merkityksellisten ratkaisujen parissa.

Näin haet paikkaa:

Hakuaika on päättynyt. Kiitos kaikille hakemuksen jättäneille.

Tutustu muihin avoinna oleviin tehtäviin täältä.

Uutiset ja blogit