My+® tuotekehitys kaipaa vahvistuksekseen kahta testausautomaatio-orientoitunutta asiantuntijaa.

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme:

My+® tuotekehitys kaipaa vahvistuksekseen kahta testausautomaatio-orientoitunutta asiantuntijaa. Tehtävässä osallistut testausautomaation suunnitteluun ja toteuttamiseen sekä testiautomaatiokehyksen (Robot Framework) ja ajoympäristön (Docker ja Jenkins) ylläpito- ja kehitystehtäviin. Raportoit testauksen edistymisestä ja löydöksistä testauspäällikölle ja osallistut riskien mitigointiin sekä testauksen suunnitteluun. Toimit osana SAFe-kehitystiimiä ja osallistut testaamiseen tuotekehityksen eri vaiheissa. Kehitämme eri tuotteita eri teknologioilla. Riippuen taustastasi ja mielenkiinnostasi voit sijoittua tiimiin, jossa työskennellään esim. C# ja .NET – tai Java-pohjaisten teknologioiden parissa.

Eduksesi on:

Haemme tehtäviin testauksen valmiita ammattilaisia, joilla on jo kokemusta vastaavasta tehtävästä. Meille ei ole merkitystä, onko tittelisi junior vai senior, kunhan sinulla on hyvä pohja, jolle rakentaa uutta osaamista ja halu oppia koko ajan paremmaksi työssäsi.

Arvostamme myös sujuvaa ohjelmointitaitoa. Meillä on käytössä Python, joten sen omaksuminen on välttämätöntä. Ymmärrys hajautetuista järjestelmistä, tietokantapohjaisista ohjelmistoista ja web-käyttöliittymistä sujuvoittaa tehtäväkokonaisuuden haltuunottoa.

Tarjoamme sinulle:

Hyvä elämä ei tarkoita vain hyvää työtä. Meillä määrität itse, millaista on sinun hyvä elämäsi. Tuemme hyvinvointiasi ja viihtymistäsi monilla tavoin. Erinomaiset työsuhde-etumme kattavat mm. hammas- ja erikoislääkäripalvelut, vapaa-ajan rientojakin kattavat vakuutukset sekä oman kuntosalin. Meille on myös itsestään selvää, että teet työt sinulle parhaiten sopivassa paikassa, kunhan välillä poikkeat Tampereella!

Tarjoamme työtä, jossa suunnittelemamme ratkaisut pelastavat ihmishenkiä. Meillä pääset syventämään ja kehittämään osaamistasi – pitkäjänteisesti ja merkityksellisten ratkaisujen parissa.

Näin haet paikkaa:

Hakuaika on päättynyt! Kiitos kaikille hakemuksen jättäneille.

Käy katsomassa meidän muut avoimet tehtävät tai voi jättää meille myös avoimen hakemuksen, niin osaamme olla yhteydessä sopivan paikan avautuessa.

Uutiset ja blogit