Haemme kehitysmyönteistä PALVELUASIANTUNTIJAA asiakastukemme monipuoliseen ympäristöön.

PALVELUASIANTUNTIJA

Ydintehtäviäsi 

Asiakastukemme vastaa tukitapausten vastaanotosta, luokittelusta sekä ratkaisemisesta kaikkien Mylabin sovellus-, integraatio- ja käyttöpalveluiden osalta.

Palveluasiantuntijana huolehdit osaltasi Mylabin sovelluspalveluiden sujuvuudesta ja toimivuudesta. Roolissasi olet avainasemassa havainnoidessasi huomiota vaativia tapahtumia järjestelmissämme. Tuntosarvet herkkänä ratkot tukitapauksia ja vastaat monipuolisesta ja ajantasaisesta viestinnästä sidosryhmien suuntaan – niin sisäisten kuin ulkoistenkin. Olet kuin ”liima”, joka yhdistää ongelmatilanteen ja ratkaisun. Monesti oma asiantuntijuutesi riittää, usein ratkaisu löytyy tiimin yhteisvoimin, ja joskus tilanne vaatii oikean syväasiantuntijan tunnistamista organisaatiosta ja hänen osaamiseensa tukeutumista. Monimutkaiset tukitapaukset sekä järjestelmien kriittisyys tekevät tehtävästä haastavan, mutta varmasti myös antoisan!

 

Menestyäksesi tehtävässä

Meillä asiakas on ykkönen ja siksi asiakaspalvelutaidot ja -halu ovat meille tärkein ominaisuutesi. Lisäksi työmme vaatii priorisointia, sinnikkyyttä ja kykyä pidellä useita lankoja käsissä kerralla. On sanomattakin selvää, että etsimme yhteistyötä rakentavaa tiimipeluria, joka nauttii yhdessä tekemisestä ja yhteisten tavoitteiden saavuttamisesta.

Työskentely-ympäristömme on moninainen ja jatkuvasti kehittyvä, eli odotamme sinultakin rohkeutta selvittää, heittäytyä ja oppia uutta. Näkemyksillesi on varmasti tilaa ja toivommekin, että suhtaudut asiakastukemme kehittämiseen yhtä suurella sydämellä kuin mekin.

Sinulla on intoa tulla tutuksi kliinisen laboratorion toiminnan kanssa sekä potentiaalia kasvattaa teknistä osaamistasi asiakastuessa vaadittavalle tasolle. Arvostamme myös terveydenhuollon järjestelmien tuntemusta ja luonnollisesti innostumme, mikäli olet jo päässyt työskentelemään Mylabin tuotteiden parissa! Tarjolla on siis varmasti monipuolinen tehtävä, jossa pääset kehittymään, kehittämään ja haastamaan itseäsi.

Mylabin kansainvälistyessä tarvitset suomen kielen lisäksi myös englannin kielen taitoa. Lisäksi ruotsin tai tanskan kielen osaaminen katsotaan eduksi tehtävässä.

Tarjoamme sinulle:

Hyvä elämä ei tarkoita vain hyvää työtä. Meillä määrität itse, millaista on sinun hyvä elämäsi. Työskentely Mylabissä on joustavaa – on sinun tehtäväsi tietää ja määritellä miten parhaiten yhdistät omalta kohdaltasi työn ja elämän. Tuemme hyvinvointiasi ja viihtymistäsi monilla tavoin. Työsuhde-etumme ovat kattavat mm. hammas- ja erikoislääkäripalvelut, vapaa-ajan rientojakin kattavat vakuutukset, oman kuntosalin, liikunta- sekä polkupyöräedun.  Meille on myös itsestään selvää, että teet työt sinulle parhaiten sopivassa paikassa, kunhan välillä poikkeat Tampereella!

Näin haet paikkaa:

Haku tehtävään on auki 4.10.2022 saakka, mutta aloitamme haastattelut tehtävään jo aikaisemmin. Lähetä siis vapaamuotoinen hakemus ja CV palkkatoiveineen pikaisesti oheisen hakulinkin kautta, juttelemme mielellämme kanssasi sinusta, Mylabista ja työn teknisemmistä yksityiskohdista. Lisätietoja paikasta voit kysyä rekrytointikumppaniltamme Enniltä (enni@porkkanajakeppi.fi, gsm. 040 630 8125), soittoajat: ke 14.9. klo 14 – 15, ma 19.9. klo 13 – 14 tai ke 28.9. klo 9 – 10.

Toivottavasti innostuit ja kuulemme sinusta pian!

Hae paikkaa täältä.

Tutustu tuleviin työkavereihisi:

Meitä Mylabilaisia yhdistää avoimuus, yhteisvastuullisuus ja halu kehittyä. Meille on tärkeää, että työ ei ole vain työtä. Tärkeää on saada tehdä juuri niitä asioita, joista olet kiinnostunut ja luoda itsesi näköisen uran. 

”Antoisinta on se, ettei mikään päivä ole samanlainen kuin eilinen” – Lue Palveluasiantuntija Markon työntekijätarina täältä.

Käy tutustumassa myös muihin urapolkutarinoihimme.

Uutiset ja blogit