Etsimme nyt useampaa OHJELMISTOKEHITTÄJÄÄ Mylabin tuotekehitykseen. Työ on paikkariippumatonta ja tarjoaa mahdollisuuden olla osana merkittävän terveydenhuollon järjestelmän kehitystä.

OHJELMISTOKEHITTÄJÄ

Ydintehtäviäsi 

Etsimme nyt useampaa ohjelmistokehittäjää My+® tuotekehitykseen.

Mylabilla työskentelet suomalaisen terveydenhuollon ytimessä kehittäen omaa tuotettamme, My+® -laboratoriotietojärjestelmää. Ansiostasi oikeille hoitopäätöksille kriittisen tärkeät laboratoriotulokset saavuttavat terveydenhuollon hoitohenkilökunnan varmasti ja sujuvasti. Työskentelemme SAFe-mallia soveltaen sekä toimintaamme jatkuvasti kehittäen.

My+® on selainkäyttöinen tietojärjestelmäpalvelu, jonka vaatimukset sekä toiminnallisuuden että luotettavuuden suhteen ovat korkeat. Potilaiden laboratorioanalyysien tiedot tallennetaan tietokantoihin, josta tietoja hyödynnetään käyttöliittymän ja erilaisten integraatioiden avulla hyvin monessa sairaalan järjestelmässä. Meillä kehitystyön keskiössä ovat laatu, potilasturvallisuus sekä käyttökokemus.

Tällä hetkellä etsimme tekijää erityisesti kahteen SAFe -tiimiin. Haussa on My+® -näytteenottotiimiin fullstack -kehittäjä sekä raportointiin/ laskutukseen keskittyvän tiimin backend -tekijä.

Menestyäksesi tehtävässä

My+® -järjestelmäkokonaisuudessa käytetään useampia eri teknologioita, joten meille yksittäisen ohjelmointikielen osaamista tärkeämpää on halu tehdä hyvää koodia sekä kehittää jatkuvasti osaamistaan. Hyödyt kuitenkin, jos sinulla on aiempaa tausta webbikehityksestä, isoista ohjelmistokehitysprojekteista ja osaamista esim. Javasta, Kotlinista, PostgreSQL:sta tai InterSystems Cachésta.

Olemme kiinnostuneista sinusta, olit sitten kapean osa-alueen tai useamman teknologian laaja-alainen huippuosaaja tai vielä urapolkusi alussa rakentamassa omaa osaamispakkiasi. Meillä tehtäväkuvat muodostuvat aina osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan ja niihin rakennetaan kehittymisen ja uuden oppimisen mahdollisuuksia.

Tarjoamme sinulle:

Hyvä elämä ei tarkoita vain hyvää työtä. Meillä määrität itse, millaista on sinun hyvä elämäsi. Tuemme hyvinvointiasi ja viihtymistäsi monilla tavoin. Erinomaiset työsuhde-etumme kattavat mm. hammas- ja erikoislääkäripalvelut, vapaa-ajan rientojakin kattavat vakuutukset, oman kuntosalin, liikunta- ja polkupyöräedun. Meille on myös itsestään selvää, että teet työt sinulle parhaiten sopivassa paikassa, kunhan välillä poikkeat Tampereella!

Näin haet paikkaa:

Haku paikkoihimme on auki 9.10.2020 saakka, mutta täytämme tehtävät heti etsimämme löydettyämme. Lähetä siis vapaamuotoinen hakemus ja cv pikaisesti alla olevan linkin kautta. Kerrothan myös mistä tehtävistä olet ensisijaisesti kiinnostunut. Lisätietoja paikasta sekä teknisiä yksityiskohtia voit kysyä rekrytointikumppaniltamme Kaisalta (kaisa@porkkanajakeppi.fi, gsm. 044 588 6109), parhaiten tavoitettavissa maanantaisin 13.30-15 ja perjantaisin 9-11.

Toivottavasti innostuit ja kuulemme sinusta pian!

Hae paikkaa täältä.

Tutustu tuleviin työkavereihisi:

Meitä Mylabilaisia yhdistää avoimuus, yhteisvastuullisuus ja halu kehittyä. Meille on tärkeää, että työ ei ole vain työtä. Tärkeää on saada tehdä juuri niitä asioita, joista olet kiinnostunut ja luoda itsesi näköisen uran. 

”Loistava työilmapiiri ja mielekkäät, haastavat ja palkitsevat tehtävät tekevät devaamisesta mieluisaa hommaa”  – Tutustu ohjelmistokehittäjä Miikan tarinaan Mylabissa täältä

Lue myös miten vastuu on kasvanut matkan varrella ohjelmistoarkkitehti Oskarin työuralla Mylabissa -lue lisää täältä.

Käy tutustumassa myös muihin urapolkutarinoihimme.

Uutiset ja blogit