Mylabin kasvuvaihteen jatkuessa etsimme bionalyytikkotaustausta SOVELLUSASIANTUNTIJAA mikrobiologian laboratorion My+ tietojärjestelmäkokonaisuuden kehitystyöhön ja uudistukseen.

Haemme nyt kasvavaan joukkoomme SOVELLUSASIANTUNTIJAA vahvistamaan mikrobiologian laboratorion My+® sovelluspalveluiden tuotekehitystä.

Ydintehtäväsi:

Tehtävä keskittyy tuotekehityksen ja asiakkaiden väliseen rajapintaan, jossa toimit asiantuntijana. Tunnet asiakkaamme toimintaympäristön tarpeet ja autat tuotekehitystämme huomiomaan ne kaikessa suunnittelu- sekä kehitystyössä. Olet siis tulkkina ohjelmistokehittämisen ja laboratorion välillä.

Meillä tehtäväkuvat muodostuvat aina osaamisesi ja kiinnostuksesi mukaan ja niihin rakennetaan kehittymisen ja uuden oppimisen mahdollisuuksia. Tässä tehtävässä voit halutessasi jakaa aikasi myös laboratoriotyön ja Mylabin välille tai keskittyä pelkästään järjestelmämme kehittämiseen ja parantamiseen. Tehtävä on kokoaikainen ja vakituinen ja sijoittuu mikrobiologian SAFe -tiimiimme.

 

Eduksesi on:

Etsimme tehtävään henkilöä, joka tuntee sairaalan mikrobiologian laboratorioprosessit ja -menetelmät jo ennalta koulutuksen (bioananalyytikko tms.) sekä sairaalan laboratoriotyökokemuksen kautta. Toivomme sinulta erityisesti aiempaa kokemusta My+® mikrobiologian laboratoriojärjestelmästä sekä yleistä kiinnostusta järjestelmiä kohtaan. Erinomaisen taustan tässä tehtävässä menestymiseen saat myös aiemmista ylläpito- ja pääkäyttäjätehtävistä. Avainominaisuuksia tehtävässä menestymiselle ovat luontainen organisointikyky, hyvät kommunikointitaidot ja kiinnostus oman osaamisen kehittämiseen. Toivomme sinulta sujuvaa suomen ja englannin kielen taitoa.

Tarjoamme sinulle:

Hyvä elämä ei tarkoita vain hyvää työtä. Meillä määrität itse, millaista on sinun hyvä elämäsi. Tuemme hyvinvointiasi ja viihtymistäsi monilla tavoin. Erinomaiset työsuhde-etumme kattavat mm. hammas- ja erikoislääkäripalvelut, vapaa-ajan rientojakin kattavat vakuutukset sekä oman kuntosalin ja polkupyöräedun. Meille on myös itsestään selvää, että teet työt sinulle parhaiten sopivassa paikassa, kunhan välillä poikkeat Tampereella!

Tarjoamme työtä, jossa suunnittelemamme ratkaisut pelastavat ihmishenkiä. Meillä pääset syventämään ja kehittämään osaamistasi – pitkäjänteisesti ja merkityksellisten ratkaisujen parissa. Välittämällä tietoa välitämme elämää. 

Näin haet paikkaa:

Haku on päättynyt. Kiitos kaikille hakemuksen jättäneille. 

Käy katsomassa meidän tällä hetkellä avoinna olevat työpaikat täältä.

Tutustu tuleviin työkavereihisi:

Meitä Mylabilaisia yhdistää avoimuus, yhteisvastuullisuus ja halu kehittyä. Meille on tärkeää, että työ ei ole vain työtä. Tärkeää on saada tehdä juuri niitä asioita, joista olet kiinnostunut ja luoda itsesi näköisen uran. Käy tutustumassa meidän työarkeemme ja urapolkutarinoihimme Mylabissa Töihin meille -sivulta sekä tarina siitä, mikä on pitkän ”Mylab-iän” salaisuus tämän artikkelin takaa. Lue myös miten Mylabilla hypättiin SAFe-kehitysjunan kyytiin täältä.

Uutiset ja blogit