FI | EN

Yhteistyö

Ota kantaa!

Haluaisitko kuulla lisää asiakkaistamme ja yhteistyökumppaneistamme?

Kyllä
  91%
9%  
Ei

 

Asiakkaat

Yhdeksän kymmenestä Suomen suurimmasta kliinisestä laboratoriosta on Mylabin asiakkaita. Mylabin tietopalveluja käyttävissä laboratorioissa tehdään noin 80 prosenttia kaikista terveydenhuollon laboratoriotutkimuksista.

Mylabin laboratoriojärjestelmiä käyttävät esimerkiksi HUSLAB Helsingissä ja Uudellamaalla, TYKSLAB Varsinais-Suomessa, OYS-Laboratorio Pohjois-Pohjanmaalla ja ISLAB Itä-Suomessa. Yksityisistä laboratorioista asiakkaita ovat mm. Yhtyneet Medix Laboratoriot Oy ja Mehiläinen Oy.

Terveydenhuollon laboratorioita on viime vuosina yhdistetty yhä suuremmiksi organisaatioiksi. Siksi Mylabinkin asiakkaiden määrä on laskenut, vaikka se ei ole menettänyt niistä yhtäkään.

Palvelujen käyttäjien määrä on sen sijaan kasvanut. Mylabin tietopalveluja käyttää päivittäin vähintään 13 000 terveydenhuollon ammattilaista.

Laboratorioiden lisäksi Mylab palvelee hoitoyksiköitä, jotka voivat tehdä tutkimuspyyntöjä ja katsoa laboratoriovastauksia hoitoyksikön tietopalvelun avulla. Lopulta asiakkaita ovat myös potilaat, jotka saavat sujuvasti toimivien tietopalvelujen ansiosta mahdollisimman hyvää hoitoa.