FI | EN

Laboratorioille

 

Palvelut terveydenhuollon laboratorioille

Mylabin tietopalvelut tehostavat laboratorion toimintaa joka askeleella. Tutkimuspyyntöjen teko, näytteiden lajittelu, seuranta ja analysointi, tulosten tarkastaminen ja hyväksyminen sekä niiden välittäminen hoitaville yksiköille sujuvat nopeasti ja vaivattomasti.

Mylabin laboratoriotietopalvelu Weblab kokoaa kaikki laboratorion erikoisalat yhteen palveluun. Sujuvasti toimiva käyttöliittymä on suunniteltu yhdessä laboratorion ammattilaisten kanssa.

Pitkälle automatisoitu tietopalvelu ohjaa käyttäjäänsä ja vapauttaa samalla tarvittavia käsipareja tietojen siirtämisestä sinne, missä laboratorion ammattilaisia kulloinkin kaivataan. Tarvittaessa tietoja ja lausuntoja voi kuitenkin syöttää palveluun myös manuaalisesti.

Weblabissa on graafinen selainpohjainen käyttöliittymä, jonka avulla tiedot näkyvät käyttäjälle helposti, nopeasti ja havainnollisesti. Eri käyttäjille voidaan palvelussa räätälöidä erilaisia käyttäjärooleja, joilla varmistetaan, että kullekin käyttäjälle näkyvät vain ne tiedot ja toiminnot, joita hän työssään tarvitsee ja joita hänellä on oikeus katsella. Kaikki käyttäjän tarvitsemat toiminnot löytyvät samasta näkymästä, jolloin vältytään ylimääräiseltä klikkailulta.

Analysaattorien tulokset voidaan välittää tilaajille suoraan ja ilman viiveitä. Reaaliaikainen laadunvalvonta ja autoverifiointi havaitsevat mahdolliset virheet tarkasti ja luotettavasti.

Koska Mylabilla on laiteliitännöistä ja järjestelmäintegraatioista pitkä kokemus, hankalatkin integraatiot onnistuvat joustavasti asiakkaan toiveiden mukaan.